KOME SU NAMJENJENE BAHOVE KAPI

bach_complete
Bahove cvjetne kapi namjenjene su ljudima svih generacija koji se suočavaju sa raznim teškoćama u svom svakodnevnom životu. Koliko god različito doživljavali te teškoće, broj i vrsta problema od kojih patimo su oduvjek i u suštini isti. Djetinjstvo i odrastanje, školovanje, porodični i partnerski odnosi, roditeljstvo, odnosi sa drugim ljudima, stres na poslu, starenje.. su situacije u kojima kapi mogu da nam pruže podršku.

Upotrebljavaju se u situacijama akutnog stresa, kao i u situacijama trajnijih neraspoloženja i nezadovoljstava. Pored eliminisanja negativnih stanja, Bahove cvjetne kapi možemo koristiti i za razvoj naših potencijala, tj. za rast i razvoj sopstvene ličnosti kako bismo život učinili srećnijim i ispunjenijim.
Bahove kapi nam pomažu da eliminisemo negativna emotivna i mentalna stanja (stah, bijes, nesigurnost, usamljenost, sumnju, posesivnost..) koja narušavaju našu ravnotežu. Svi preparati postupno, „sloj po sloj“ (naši problemi se vremenom gomilaju i rastu)i neagresivno uspostavljaju prirodno stanje zdravlja i omogućuju da se konstruktivno nosimo sa svakodnevnicom. Mogu se koristiti preventivno, terapijski ili u procesu rehabilitacije.